(Română) EurAxess Moldova

Sorry, this entry is only available in Romanian and Russian. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in this site default language. You may click one of the links to switch the site language to another available language.

logo_euraxess

EURAXESS oferă servicii de consiliere cercetătorilor din străinătate care doresc să se angajeze la universități, institute de cercetare, sau în cadrul altor companii de pe teritoriul Republicii Moldova.

Acest portal presupune o sursă sigură şi importantă de informaţii utile destinată cercetătorilor străini ce planifică să îşi găsească un loc de muncă în Republica Moldova. Portalul înglobează informaţii practice în ceea ce privește viața profesională și de zi cu zi a cercetătorilor autohtoni precum și, informații cu privire la locurile de muncă vacante și oportunitățile de finanțare.

Centrul de Serviciu EURAXESS va oferi asistenţă personalizată gratuită, tuturor cercetătorilor aflaţi în mişcare şi familiilor acestora şi îi vor susţine în vederea rezolvării incovenienţelor apărute în perioada acomodării în Republica Moldova.

Pentru mai multe oportunităţi de locuri de munca privind informaţiile despre traiul în altă ţară europeană, vă rugăm să vizitaţi portalurile naţionale EURAXESS din cele 40 de ţări partenere şi să contactaţi Centrele de Servicii EURAXESS.