(Română) Programe ERASMUS+

Sorry, this entry is only available in Romanian and Russian. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in this site default language. You may click one of the links to switch the site language to another available language.

erasmus+

erasmus-people-moldovaProgramul Erasmus+ oferă granturi pentru o gamă largă de acțiuni și activități, deschide oportunități pentru studenți, stagiari, personal și voluntari, pentru a petrece o perioadă în străinătate, în scopul creșterii abilităților și potențialului de angajare. Acesta susține parteneriatul transnațional între organizații privind preluarea bunelor practici inovatoare în domeniul educației, formării și tineretului.

Programul consolidează schimbul academic bilateral dintre Parteneriatul Estic (PE) și UE. Președenția lituaniană a Consiliului UE, al cărei motto constituie „de a aduce partenerii Est-Europeni mai aroape de UE”, a prezentat noile posibilități pe care “Erasmus+” le oferă studenților și cadrelor didactice din țările PE.

CAMBRIDGE EXAM

Susține Cambridge exam și vei obține Cambridge English Certificate, care acordă posibilitatea angajării în numeroase organizații naționale și internaționale.  În plus, vei fi scutit  de examenul de admitere la Școala Doctorală la limba engleză!