(Română) Conferința de totalizare și susținere a stagiului de practică la Facultatea Limbi Străine

19.10.2020

Sorry, this entry is only available in Romanian. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

Conferința de totalizare și susținere a stagiului de practică la Facultatea Limbi Străinea avut loc pe 17 mai 2019. Conferința a fost deschisă de Coordonator Ciclul I Licență, dr. conf. univ. Valentina Șinghirei, care a menționat importanța acumulării experienței în domeniul traducerii în timpul stagiilor.

În cadrul conferinței, studenții anilor I, II și III  și-au  prezentat proiectele stagiilor efectuate în diverse instituții, care includeau două compartimente: teoretică și practică. Perioada practicii a constituit un bun prilej de familiarizare cu managementul entităților, evaluare și consolidare a cunoștințelor teoretice obținute la orele de curs, de a se face remarcați pentru eventualii angajatori.

Mulțumim studenților pentru implicarea și efortul depus în realizarea cu succes a stagiilor și unităților-bază pentru cultura din companii și oamenii minunați ce concep echipe solide.

Nutrim speranța că experiența acumulată va da roade în viitor!