(Moldovenească) Institutul de Relații Internaționale din Moldova a donat un lot de carte Bibliotecii Institutului de Relații Internaționale din Moscova (МГИМО)

19.06.2019

Sorry, this entry is only available in Moldovenească. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

În data de 6 septembrie curent, Excelența sa, Ambasadorul Extraordinar și Plenipotențiar al Republicii Moldova în Federația Rusă A. Neguța a avut o întrevedere de lucru cu Rectorul МГИМО

A. Torkunov.  În cadrul întîlnirii au fost puse în discuție probleme ce vizează colaborarea interuniversitară în sfera de cercetare și inovare, mobilitate academică și schimb de studenți. Între МГИМО și Institutul de Relații Internaționale din Moldova există o tradiție de cooperare de mai mulți ani și în acest context, prin intermediul Excelenței sale a fost donat un lot de cărți (reviste, materiale ale conferințelor științifice, monografii, manuale, elaborări metodice) ale cadrelor didactice IRIM Bibliotecii МГИМО.

Administrația МГИМО a adus sincere mulțumiri pentru lotul de carte, subliniind, în mod deosebit, că publicațiile vor constitui un benefic suport științifico-didactic atît pentru profesori, cît și pentru studenți.

Directoarea Bibliotecii științifice МГИМО M. Reșetnicova a menționat faptul că lotul de carte va fi mai întîi expus în cadrul unei expoziții, apoi cărțile vor fi înregistrate în fondul de carte al bibliotecii.