(Moldovenească) Masa Rotundă cu genericul „Facultatea Limbi Străine: studenți foști, actuali și viitori”, Ediția a II-a

17.08.2019

Sorry, this entry is only available in Moldovenească. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

IMG_1963

Suntem pe deplin responsabili de ceea ce suntem, ceea ce avem, ceea ce devenim și tot ceea ce reușim. 

(Peter Arnold)

Acest proiect de acțiune și inspirație face diferențe și reprezintă elementul-cheie în motivarea și depășirea tiparelor convenționalului.

În data de 23 martie 2019, Facultatea Limbi Străine a organizat un eveniment deosebit care a adunat foști, actuali și viitori studenți. Întâlnirea a fost prilejul dialogului deschis și al platformei excelente de discuții, oportunități de carieră și perspective de angajare. Absolvenții au împărtășit amintiri, gânduri bune și sfaturi utile actualilor și viitorilor studenți. Admirați, dar și respectați, absolvenții au punctat responsabilitatea, competența și perseverența ca pârghii pentru viitor.

Anii de istorie ai Facultății Limbi Străine sunt totodată o istorie mereu ascendentă a predării limbilor străine. IRIM-ul rămâne un simbol al calității, al experiențelor relevante și profesionale.

Eveniment organizat de către Decanul Facultății Limbi Străine dr., conf. univ. V. Neagu.