(Română) În premieră pe țară, la IRIM a fost inaugurat Centrul de formare a abilităților profesionale în drept

13.08.2020

Извините, этот текст доступен только на “Румынский” и “Американский Английский”. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in this site default language. You may click one of the links to switch the site language to another available language.

Premieră pentru învățământul superior din Republica Moldova!

La Institutul de Relații Internaționale din Moldova a fost inaugurat Centrul de formare a abilităților profesionale în Drept.

La eveniment au participat reprezentanți ai  instituţiilor publice naţionale de profil, ai mediului academic din Republica Moldova ai organizaţiilor  nonguvernamentale, experţi în  domeniu.

Graţie acestui Centru de formare, unic de felul său, studenții IRIM vor dispune de oportunitatea de a merge de la cursul de teorie direct în sala de judecată, în scopul dezvoltării şi consolidării cunoştinţelor acumulate şi formării abilităţilor profesionale.

În cadrul deschiderii oficiale a avut loc Prima simulare a unui Proces de Judecată, în care studenții s-au manifestat în rol de judecător, avocat, grefier reclamant, pîrît, martori.

Prestația studenților IRIM a fost înalt apreciată de invitați.